Suositut anti-age-tuotteet – mikä on niiden salaisuus?

Oletko koskaan kuullut ihon ikääntymistä hidastavista anti-age-tuotteista? Kuinka kyseiset tuotteet toimivat ja mitä ne sisältävät? Tutkitaanpa asiaa hieman tarkemmin. Anti-age-tuotteiden tavoitteena on elvyttää ihoa ja ehkäistä ihon vanhenemista.

Anti-age-tuotteet käyttöön ennen 30 vuoden ikää

Ihoa uudistavien anti-age-tuotteiden käytön voi aloittaa noin 30-vuoden iässä. Yleisesti niiden käyttöä suositellaan silloin, kun ensimmäiset vanhenemisen merkit ihossa näkyvät. Anti-age-tuotteet parantavat tehokkaasti ihon soluhengitystä ja poistavat tehokkaasti kuona-aineita aiheuttavia kuolleita ihosoluja. Tiesitkö, että yli 30-vuotiaan henkilön iho alkaa vähitellen ohentua ja menettää kimmoisuuttaan. Elastisuus vähenee ja kollageenin tuotanto hiipuu. Jotkin henkilöt aloittavat kyseisten tuotteiden käytön vasta 50-60-vuotiaina, jolloin toivottu vaikutus ei ole enää sama kuin nuoremmalla iällä. Aloita käyttö siis ajoissa.

Hanki iPhone 12 -matkapuhelin kätevästi verkosta ja tutustu ihonhoidon tuotteisiin

Haluaisitko kertoa “ihonhoidon tehokkaasta ilosanomasta” myös ystävillesi ja tuttavillesi? Aina ei löydy sopivaa aikaa ystävien tapaamiseen kasvokkain, mutta silloin voi auttaa pieni yhteydenotto matkapuhelimen avulla. Laadukkaat puhelimet, älykellot ja tabletit löytyvät kätevästi verkosta. Tiesitkö, että Apple-ammattilaisen taidokkaasti huoltama käytetty iPhone 12 -matkapuhelin on usein varmempi valinta kuin aivan uusi?

Käytetyillä iPhone 12 -matkapuhelimilla on aina 12 kuukauden takuu ja ilmainen kuljetus ostajan antamaan osoitteeseen. Ostaja saa puhelimen aina 70% alkuperäistä puhelimen hintaa edullisemmin, jonka lisäksi myös luonto kiittää järkevästä “vihreästä valinnasta.”

Mresell verkkokauppa tarjoaa tuotteita vaativaankin makuun

Tiesitkö, että Mresell-nettikaupasta voit ostaa ammattitaidolla huollettuja Apple-ammattilaisen tarkastamia iMac- ja Macbook-tuotteita, tabletteja, Apple TV -laitteita, älykelloja ja matkapuhelimia. Miten siis olisi tyylikäs, useimmissa väreissä löytyvä käytetty iPhone 12 -matkapuhelin?

Pähkinänkuoressa tiivistettynä ammattitaidolla huollettu käytetty iPhone 12 -matkapuhelin on aina järkikauppa. Osta käytetty iPhone 12 -matkapuhelin itselle tai lahjaksi mresell -verkkokaupasta ja säästä tehokkaasti aikaa, rahaa ja luontoa! Mresell nettikauppaan voit myös myydä vanhat Apple matkapuhelimesi, josta saat heti tarjouksen ja maksu tulee muutaman arkipäivän kuluessa. Kuriiri noutaa laitteen lähimpään palvelupisteeseen, jossa kaikki tiedot puhelimesta poistetaan. Nopeaa ja kätevää, eikö totta? Puhelimen käyttäjälle aikaa jää runsaasti vaikka anti-age-tuotteisiin perehtymiseen.

Miten anti-age-tuotteet toimivat?

  • Retinoli

Suositut anti-age-tuotteet silottavat ja kiinteyttävät ihoa tehokkaasti. Tuotteet sisältävät esimerkiksi A1-vitamiinia, eli retinolia, hyaluronihappoa ja Q10 -entsyymiä, eli ubikinonia. Retinoli tehostaa soluhengitystä ja imeytyy tehokkaasti syvälle ihoon. Retinolia löytyy myös erilaisista ruoka-aineista, kuten kananmunista, maitotuotteista, sisäelimistä, maksasta, sekä rasvaisista kaloista, lohesta, silakasta että kalaöljyistä.

  • Hyaluronihappo

HA, eli hyaluronihappo tunnetaan kehon omana aineena, jolla on erinomainen kyky sitoa itseensä kosteutta. Hyaluronihappoa on runsaasti mukana seerumeissa, kosteusvoiteessa, yövoiteessa ja silmänympärysvoiteissa. Hyaluronihappoa käytetään usein myös huulien tehoaineena ja erilaisten juonteiden häivyttämisessä. Hyaluronihappoa sisältävät tuotteet sopivat yleensä kaikenlaisille ihotyypeille. Ihmisen iho uudistuu 28 päivässä, joten anti-age-tuotteiden säännöllisen käytöt tulokset eivät näy hetkessä.

Säännöllinen hoito tuo hyvää tulosta, joten muistathan hoitaa ihoasi iltaisin ja aamuisin. Päivävoide suojaa ja kosteuttaa kevyesti ihoa, kun yövoide puolestaan on täyteläisempää ja korjaa ihon soluja yön aikana. Suomessa myös vuodenaikojen vaihtelu vaikuttaa ihonhoitotuotteiden valintaan, eli kesällä kevyemmät voiteet kuin talvella. Ikääntymisen merkit näkyvät parhaiten ihon ohuimmilla alueilla, kuten silmienympärysiholla ja huulten alueella.

Hyvin hoidettu iho on aina kaunis

Valitse ihotyypillesi aina sopivat tuotteet. Käytä anti-age-tuotteiden lisäksi puhdistusainetta, kosteusvoidetta, kuorintaa, naamioita ja tehohoitoa tarjoavia ampulleja. Muistathan, että jokaiselle ihotyypille tarvitaan erilaiset puhdistus- ja hoitotuotteet. Loppujen lopuksi, hyvin hoidettu iho on kaunis iästä riippumatta.

momoyo