Suosittuja kauneushoitoja

Kauneudella on nykyään suurempi rooli kuin koskaan ennen, ja siihen panostetaankin jopa miljardien eurojen edestä vuosittain. Varsinkin naisiin kohdistuvat ulkonäköpaineet ovat kovat, ja naiset lievittävät niitä muokkaamalla ulkonäköään odotuksen mukaiseksi. Tästä johtuukin se, että nykyisin kauneusleikkauksista on tullut monelle arkipäivää. Ne eivät ole enää tabu, vaan puhtaasti ulkonäkömielessä tehdyt kaunesleikkaukset ja -hoidot yleistyvät jatkuvasti. Varsinkin monet julkisuudessa työskentelevät naiset ovat olleet suunnanraivaajia kauneusleikkausten ja muiden hoitojen yleistymiselle. He ovat olleet niiden puolestapuhujia jo pitkään, ja monet pitävät niitä välttämättömänä uransa kannalta. Enää ne eivät kuitekaan ole vain julkisuuden henkilöiden ja ralph lauren -mallien herkkua, vaan salakavalasti kauneusleikkaukset ja -hoidot ovat levinneet myös tavallisen rahvaan kansan piiriin

Implanttihoidot yleistyvät jatkuvasti

Nykyajan kauneusihanteiden mukaista tiimalasivartaloa tavoitellessaan moni menee niinkin pitkälle, että muokkaa vartaloaan keinotekoisesti. Käytännössä tämä tarkoittaa silikoni-implanttien ottamista. Silikonit voidaan tunnetusti ottaa suurentamaan rintavarustusta, mutta nykyisin myös peppusilikonit ovat yleistymään päin. Silikoni-implantit ovat nykyään kauneuskirurgeille päivittäistä työtä, sillä yhä useampi rintavarustukseensa tai lättänään takamukseensa kyllästynyt nainen hakeutuu veitsen alle.

Huulia ja ryppyjä täytetään ruiskeilla

Nykyajan kauneusihanteen dominoiva aspekti on täyteläiset huulet. Jos omien huulten paksuus ei miellytä, ei onneksi tarvitse lähteä veitsen alle. Sen sijaan operaatio hoidetaan kätevästi kosmetologin vastaanotolla ruiskehoidolla. Huuliin ruiskutetaan botox-nimistä ainetta, joka tekee niistä täyteläisemmät ja pulleammat. Hoidon joutuu uusimaan tietyin väliajoin, mutta se on nykyään kauneusoperaatioiden asteikolla suhteellisen edullinen ja sitäkin yleisempi toimenpide.

Samaista botoxia käytetään huulten lisäksi myöskin kasvojen alueen ryppyjen täyttämiseen. Nykyään naisten ihon odotetaan olevan siloinen iästä riippumatta, ja mahdolliset rypyt halutaan täyttää heti kun niitä ilmaantuu. Botox on tähän kätevä työkalu, ja jälleen se täyttää epämieluisat kohdat jättäen ihon täyteläisen ja nuorekkaan näköiseksi vailla tietoakaan ikääntymisen merkeistä. Tämä onkin monen julkkiksen salaisuus ikuiseen nuoruuteen, ja moni vannoo nykyisin botoxin nimeen.

Räpsyripset voi hankkia puolipysyvästi ja kivuttomasti

Jokainen, joka on joskus kokeillut tekoripsiä, tietää että se on hermoja raastavaa hommaa. Liiman kanssa pelleily on vaativaa, eivätkä ripset onnistuneenkaan yrityksen jälkeen tahdo pysyä aloillaan koko iltaa. Siksi yhä useampi turvautuukin tänä päivänä pysyviin ripsienpidennyksiin. Niissä omiin ripsiin pysyvällä liimalla liimatut ripsikuidut jätetään ripsiin niin kauaksi aikaa kunnes ne ripsen oman uusiutumisen aikana putoavat pois.

Ripset huolletaan tietyin väliajoin, jolloin look on aina huoliteltu. Monelle tulee ripsienpidennyksistä mieleen hurjan näköiset, luonnottoman pitkät räpsyt, mutta todellisuudessa moni tähtää nykyisin luonnollisempaan lookkiin. Ripsienpidennykset ovat paitsi kauniit, mutta myös helpottavat kiireistä arkea huomattavasti. Olet jo herätessäsi pirteän ja huolitellun näköinen, eikä aikaa tuhraudu meikkaamiseen. Tämän takia varsinkin hektistä elämää elävät julkkikset turvautuvat usein ripsienpidennyksiin.

Piristystä tylsiin kulmakarvoihin

Monelle suomalaiselle nykypäivän tuuheat ja tummat kulmakarvat ovat haastava trendi. Suomalaisten vaaleat ja ohuet kulmakarvat nimittäin vaativat rutkasti toimenpiteitä tullakseen näyttäviksi – vaan eivät enää! Yhä useampi turvautuu nykyisin microblading-hoitoon, jossa omien kulmakarvojen päälle tatuoidaan puolipysyvästi karvoja muistuttavia viivoja. Näin lopputulos on luonnollinen, mutta pysyvä. Skarppi ja huoliteltu ilme on valmis heti heräämisestä saakka!