Miten finnejä voi hoitaa ja ehkäistä kotikonstein?

 

Finnit ovat valitettavan yleinen ja ikävä ilmiö. Kerromme tällä sivulla vinkkejä, joiden avulla voit hoitaa ja ehkäistä finnejä kotikonstein.

Oikeanlainen puhdistaminen on finnien hoidon sekä ehkäisyn a ja o

Muista puhdistaa ihosi oikein! Tämä auttaa ehkäisemään ja hoitamaan finnejä. Kasvot kannattaa pestä sekä aamulla että illalla. Pesussa kannattaa käyttää juuri sinun ihollesi sopivaa puhdistustuotetta sekä sopivaa apuvälinettä, kuten kasvojen pesuun sopivaa pesusientä. Myös pesuvälineet tulee muistaa pestä käytön niiden käyttämisen jälkeen huolellisesti. Hyvien tuotteiden valitseminen on erityisen tärkeää ja ihoa tukkivia meikkejä tulee välttää. Kasvovesi on hyvä tuote kasvojen pesemisen jälkeen!

Myös rasvainen iho tarvitsee kosteutusta

Moni tuntuu unohtaneen, että myös rasvainen iho tarvitsee kosteutusta. Älä siis sorru tähän virheeseen, vaan pidä huolta ihosi riittävästä kosteutuksesta. Puuteri sekä meikkivoide auttavat suojaamaan ihoa, mutta muista valita tuotteet, jotka sopivat ihotyypillesi. Muista suojautua auringolta!

Yö on parasta aikaa finnien hoitoon

Yö on hyvää aikaa hoitaa finnejä ja hyökätä niiden kimppuun täydellä teholla. Kuumottavaa, tuloillaan olevaa finniä kannattaa hautoa pikkupyyhkeellä, joka on kastettu lämpöiseen veteen. Suorita tämä toimenpide sekä aamulla että illalla. Sinkkipasta hoitaa puhjennutta finniä yön aikana.