Kauneudenhoidon toimenpiteitä: nämä ovat pinnalla juuri nyt

Kauneussalongit tarjoavat palveluita laidasta laitaan. Jokaiselle löytyy jotakin, ja sinäkin voisit varmasti hyötyä hemmottelusta. Millaisia toimenpiteitä sitten tehdään juuri nyt? Mikä on pinnalla ja millaisia palveluita moderni nainen kaipaa? Lue tästä artikkelista suosituista kauneushoidoista – ehkäpä inspiroidut itsekin hankkimaan niistä jonkun? Tässä artikkelissa kerromme lyhyesti kustakin juuri nyt pinnalla olevasta hoidosta, jotka nopeuttavat päivittäisiä kauneudenhoitorutiineitasi huimasti ja helpottavat täten elämääsi.

1. Ripsipidennykset

Ripsipidennyksistä liikkuu jos jonkinlaisia huhuja. Usein pelätään, että ne vaurioittavat omia ripsiä pahasti. Tämä stereotypia ei todellakaan pidä paikkaansa, vaan oikein tehdyt ripsipidennykset eivät vaurioita omia ripsiä ollenkaan, päin vastoin, ne antavat omien ripsien levätä hetken kaikelta taivuttamiselta. Ripsipidennyksissä ripsiin liimataan kestoliimalla haluamasi pituisia kuituja, jotka saavat katseen näyttämään huolitellulta koko ajan. Saat itse valita ripsien pituuden, kaarevuuden ja tuuheuden. Monesti pelätään, että ripsistä tulee liian teennäisen näköiset. Tosiasia on kuitenkin se, että ripsipidennyksistäkin saa erittäin luonnollisen näköiset, jos ne tehdään oikein. Ripsipidennysten hankkiminen lyhentää aamurutiinejasi huomattavasti, sillä säästyt ripsivärin sotkuiselta laittamiselta. Näytät laitetulta aina – heti herätessäsi ja heti suihkusta tultuasikin.

Ripsipidennykset pitää huollattaa muutaman viikon välein, jotta ne näyttävät hyvältä. Niitä pitää myös hoitaa asianmukaisesti, jotta ne pysyvät hyvänä pitkään. Moni hankkii ripset vain jotakin erikoista juhlapäivää, kuten häitä, varten, mutta monelle ne ovat myös pysyvä ratkaisu, josta ei voisi kuvitellakaan luopuvansa.

2. MoroccanOil

Tätä vallankumouksellista hiustuotetta ostetaan nyt kauneussalongeista enemmän kuin koskaan ennen. Jos olet aina haaveillut tuuheista ja hyväkuntoisista hiuksista, liity sinäkin MoroccanOilin onnellisten käyttäjien joukkoon. Alle kymmenessä vuodessa siitä on kehittynyt brändi, jota ilman moni ei uskoisi voivansa enää elää. MoroccanOil tuotteet sisältävät ravitsevaa arganöljyä.

3. Microblading-kulmat

Yksi uusimmista kauneustrendeistä on upea microblading. Varsinkin vaaleakulmakarvaiselle suomalaiselle tämä hoito on kuin vastattu rukous: luonnolliset, aidon näköiset kulmakarvat – lähes pysyvästi. Microbladingia ei kannata sekoittaa tatuoituihin kulmakarvoihin, sillä lopputulos on aivan eri luokkaa. Microblading nimittäin tehdään ihoon ohuilla viivoilla, joilla jäljitellään oikeita karvoja. Väri valitaan omiin hiuksiin sopivaksi. Lopputulos on luonnollinen, ja voi pysyä iholla jopa kolmesta viiteen vuoteen. Jos omat kulmakarvasi ovat vaaleat ja hennot ja joudut tuhertamaan uudet kasvoillesi joka aamu, tiedät, että se on rutiini joka vie paljon aikaa. Microblading säästää sinulta kaiken tämän ajan, eikä suttaannu vedessä eikä urheillessa. Sen avulla näytät aina skarpilta ja laitetulta, heti herätessäsi ja heti uimisen jälkeen. Microblading on pitkäaikainen ratkaisua joka parantaa elämänlaatua pysyvästi. Microbladingiin päätyvät naiset eivät kadu valintaansa, sillä microblading säästää aikaa ja vaivaa.

4. Geelilakkaus

Geelikynsistä voi helposti tulla mieleen lähinnä raatelutarkoitukseen sopivat, överit rakennekynnet. Todellisuudessa sellaisia on enää ani harvalla. Nykyään ihmiset tähtäävät yksinkertaiseen, luonnolliseen lookiin. Jos rakennekynnet hankitaan, ovat ne simppelin väriset ja lyhyehköt. Moni ei edes hanki rakennekynttä geelin alle, vaan geelilakkaus voidaan tehdä suoraan omaan kynteen. Tämä säästää aikaa kynsilakan jatkuvalta lisäämiseltä sen kuluessa. Geelilakkaus kestää kynnessä pitkään kauniina ja näyttävänä ja antaa sinusta huolitellun vaikutelman.