Erikoisia trendejä 2016 ja 2017

 

Kerromme tällä sivulla muutamista trendeistä, jotka saattavat ensikuulemalta kuulostaa erityisen erikoisilta. Viime syksynä oli esimerkiksi trendikästä näyttää mangakaunottarelta.

Viime syksyinen mangakaunottaria jäljitellyt trendi saattaa kuulostaa hämmentävältä. Syksyllä 2016 oli nimittäin erityisen trendikästä värjätä hiukset mangakaunottarien jalanjäljissä keltaisiksi. Perinteisesti hiuksiaan blondaavat henkilöt ovat nimenomaan pyrkineet välttämään keltaista vaikutelmaa värjäystuloksessa, mutta viime syksynä keltainen väri oli tavoiteltava. Osalle tämä trendi oli varmasti liikaa, mutta kyllä sille löytyi myös kannattajia. Hempeän värinen ruusukulta tai muut ruskeansävyt saattoivat tuntua jo liiankin tutuilta ja turvallisilta ja keltaiset hiukset tuntuivat tuovan ulkonäköön aivan uudenlaista sähäkkyyttä. Keltainen on hiustenvärjäyksen saralla todellinen shokkiväri ja tämä trendi jääkin luultavasti huomattavasti lyhytaikaisemmaksi kuin ruusukullan pitkä valtakausi, vaikkakin esimerkiksi Lady Gaga onkin viihtynyt keltaisissa hiuksissa.

Keltaisten hiusten väitetään sopivan erityisen hyvin sini- ja vihreäsilmäisille, koska se korostaa näitä silmienvärejä. Lisäksi keltaisen värin väitetään sointuvan kauniisti kaikkien ihosävyjen kanssa. Asiasta voidaan tietysti olla montaa mieltä.

Vuonna 2017 teipistä valmistettu bileasu on kohahduttanut muotimaailmaa

Jos keltaiset hiukset kuulostavat erikoiselta valinnalta, niin myöskin teipistä valmistettu bileasu kuulostaa sellaiselta. Tämä asu on suunniteltu naisille ja se on erityisen vähän peittävä. Vain harva taitaa kehdata tällaisessa asussa julkisille paikoille, joten tämänkin asun suosio jäänee lyhytaikaiseksi.